Frizura za vjenčanje

Frizuru za vjenčanje trebalo bi prilagoditi obliku i crtama lica, ali i stilu vjenčanice. Raspuštena ili djelomično podignuta kosa odlično pristaje uz jednostavnije vjenčanice, dok balskom obliku vjenčanice više pristaju podignute frizure kao npr. punđe.
Bilo bi dobro da se na vrijeme naručite kod frizera za probnu frizuru. Na taj način ćete vidjeti da li vam frizura pristaje, da li su potrebne nekakve izmjene i da li je upravo to ono što ste htijeli, jer na vaš dan sigurno ne biste htijeli biti razočarani i u suzama. 
Ukoliko želite imati sjajnu i zdravu kosu započnite s tretmanima par mjeseci prije vjenčanja. Boja kose također igra važnu ulogu. Ukoliko vam je boja isprana i imate izrast to će narušiti cjelokupni izgled frizure. Ukoliko se odlučite za bojanje kose ili pramenove to biste trebali učiniti dva tjedna prije vjenčanja jer ukoliko vam se ne bude sviđalo još uvijek imate vremena da to popravite.
Ako imate kraću kosu, a htijeli biste ležerne lokne ili punđu, nedostatak kose uvijek se može nadoknaditi umecima za jednokratnu upotrebu ili možete staviti ekstenzije na kosu, te time u potpunosti promijeniti svoj izgled. Veoma je bitno da imate frizera koji je stručnjak u tome.
Na dan vjenčanja prije nego idete u frizerski salon nikako nemojte prati kosu jer svježe oprana kosa može biti skliska pa je s njom puno teže raditi.
Kažu da slika vrijedi tisuću riječi pa vam nudimo Galeriju vjenčanih frizura u kojoj možete pronaći puno maštovitih frizura za vaš dan iz snova.

Pin It

Pretraživani pojmovi:

vjenčane frizure, frizure za vjencanje, frizure, frizure za svadbu, pundje, frizure pundje, punđe, podignute frizure, punđe 2012, frizure punđe 2012,

Vezane teme:

Recite nam vaše mišljenje

*