Pozivnice za vjenčanje

Pozivnica za vjenčanje je mnogo više od samog papira i teksta. To je vaš prvi službeni kontakt sa uzvanicima. Pomoću nje svojim uzvanicima prenosite radosnu vijest, vijest o vašoj beskrajnoj ljubavi koja će biti okrunjena brakom. Svi žele da taj prvi kontakt između mladenaca i uzvanika bude nešto posebno. Kao i svi ostali detalji, pa tako i pozivnice trebaju biti usklađene sa stilom vjenčanja, one trebaju oslikavati vaš karakter, temperament i životnu filozofiju.
Pozivnice sadrže također i sve bitne podatke vezane za vaše vjenčanje, a to su: imena mladenaca, datum, sat i mjesto vjenčanja, te mjesto i sat početka svadbene večere. Otprilike dva mjeseca prije vjenčanja bi trebalo započeti sa slanjem pozivnica, kako bi uzvanici mogli na vrijeme potvrditi svoj dolazak. Tako ćete izbijeći nervozu zbog neizvjesnosti, a i dodatne troškove jer ćete imati točan popis uzvanika na vrijeme.
Također je bitno da naručite dovoljan broj pozivnica jer jednu pozivnicu trebate po obitelji, jednu po svakom paru, jednu po svakom samcu, te par komada više u slučaju da se lista uzvanika u zadnji tren proširi.
Važno je prilagoditi boju teksta te izgled slova stilu vašeg vjenčanja, zato pri izboru pratite temeljnu boju i stil koji tvori vizualni identitet vjenčanja. Odaberite i neki detalj koji će biti upravo vaš (monogram, satensku mašnu…). Sve to zajedno upakirano u stilsku omotnicu je i više od samog poziva, ona je pružena ruka prema vama dragim ljudima čija će prisutnost biti više od formalnosti.

Pin It

Pretraživani pojmovi:

pozivnice za vjenčanje, pozivnice, pozivnice za svadbu, frizura za svatove, pozivnice za svadbe, pozivnice za svatove, pozivnice za vjencanje zadar,

Vezane teme:

Recite nam vaše mišljenje

*