Ukrasi za kosu

Svadbenu frizuru možete upotpuniti raznim ukrasima za kosu. U prošlosti veo je bio nezaobilazan detalj svake mladenke, no danas postoje i drugi dodaci za kosu kao npr. trake za kosu, tijare, ukosnice, češljići i cvijetovi i dr. Ukoliko se dvoumite ili neznate koji od ukrasa izabrati za vašu svadbenu frizuru i kako sve to uklopiti u savršen outfit, nudimo vam par savjeta i galeriju ukrasa za kosu. Nakon što odaberete ukras koji se vama sviđa, bitno je da se posavjetujete i s vašim frizerom kako biste na vrijeme osmislili svadbenu frizuru i te ukrase odlično ukomponirali u nju.

Ukosnice
Ukosnice su uvijek u trendu, te ukoliko želite jednostavan izgled one su pravo rješenje za vas. Mogu se koristiti kao fiksator nekih dijelova kose ili kao modni dodatak za vašu svadbenu frizuru. Mogu biti izrađene od perlica, kristalića, dijamantića, cvijetića… Bitno je da neki detalj na haljini povežete s ukrasem za kosu. Ukoliko su na haljini ukrasi od perlica onda i perlice odaberite kao modni dodatak za kosu.Tijare
Ukoliko želite izgledati poput princeze, tijare su idelano rješenje za vas. One su same po sebi dosta upečatljive, te ukoliko ju želite ukomponirati u svadbenu frizuru nemojte pretjerivati s dodatnim ukosnicama. Pri odabiru trebate paziti i na veličinu tijare. S vašim frizerom se prije posavjetujte o tome da li će se tijara uklopiti u svadbenu frizuru koju ste si zamislili. Tijare se osim modnog dodatka mogu koristiti i kao pridrživač za veo.


Trakice za kosu
Trakice su većinom napravljene od svilenkaste vrpce ukrašene cirkonićima, perlicama… Ukoliko imate ravnu kosu odaberite nešto decentniju i umjereniju trakicu, a ukoliko imate bujnu i kovrčavu kosu odaberite deblju i ukrašeniju trakicu. Idealne su za ljetna vjenčanja i opušteniji outfit.

Češljići za kosu
Ukoliko ste više za klasičan i jednostavan izgled onda su češljići idealno rješenje za vas. Veliki ukrasni češljić je vrlo efektan uz ležernu pundžu. Također se koristi kao fiksator nekih dijelova kose. Odaberite veliki ukrasni češljić koji neće previše opteretiti vašu svadbenu frizuru, ali će ju ukrasiti s ukusom.Ukrasno cvijeće i perje
Ukoliko ne želite klasični veo ili klasične elegantne ukosnice, vašu svadbenu frizuru možete ukrasiti cvijećem ili perjem. Cvijeće u vašoj kosi učinit će vas ženstvenijom i lijepšom. Ukoliko volite jednostavnost i eleganciju, sa izborom bijele ruže ili orhideje nećete pogriješiti. Glamurozne punđe mogu poslužiti kao idealna podloga za cvjetne ili perjaste ukrase.


Vjenčani veo
Tradicija nošenja vela je čak starija od tradicije nošenja bijele vjenčanice. Veo je imao simboliku ženine skromnosti i čednosti. Otkrivanje mladenkinog lica prije samog poljupca jedan je od najromantičnijih trenutaka i kojeg ćete se sigurno cijeli život sjećati. Ukoliko imate bogatu haljinu odaberite veo s manje ukrasa i čipke.


Pin It

Pretraživani pojmovi:

ukrasi za kosu za mladenke, ukrasi za kosu za vjenčanje, ukosnice za kosu, ukrasi za kosu vjenčanje, ukrasi za kosu za vencanje, ukrasi za kosu za vjenčanje gdje kupiti, ukosnice za vjenčanje, vjenčani ukrasi za kosu, svadbene pundje, češljići za kosu,

Vezane teme:

Recite nam vaše mišljenje

*